dinsdag 25 juli 2017
1343 scholen, 12711 leraren, 74322 beoordelingen
Dit was het laatste schooljaar dat Beoordeelmijnleraar.nl actief was.
Vanaf volgend jaar is deze website offline. Je leraren zal je dan ergens anders moeten beoordelen...
Bedankt iedereen: bedankt leerlingen, bedankt leraren, bedankt media voor alle aandacht en bedankt Procolix voor de hosting.
 
Info tonen/verbergen
Deze bijdrage kan niet of is niet correct

Regels en gebruiksvoorwaarden van Beoordeelmijnleraar.nl

Beoordeelmijnleraar.nl geeft de mogelijkheid je leraar of school te beoordelen en daarbij een toelichting te geven. Deze beoordelingen vertegenwoordigen de standpunten en meningen van de schrijver. De inhoud van de toelichting valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Het feit dat een beoordeling wordt gepubliceerd, impliceert niet dat beoordeelmijnleraar.nl die mening ook deelt of op welke wijze dan ook ondersteunt. Het is voor beoordeelmijnleraar.nl niet mogelijk in te staan voor het waarheidsgehalte van een beoordeling.

De regels waaraan een toelichting moet voldoen:

 • De wet mag niet worden overtreden. Denk aan de Grondwet en vooral aan artikel 1 (“Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.")
 • In een toelichting wordt fatsoenlijk omgegaan met anderen en worden de geldende waarden en normen in Nederland gerespecteerd.
 • De toelichting dient te gaan over de dienst van de betreffende leraar of over de school.
 • Maak je toelichting niet te lang. Boekwerken worden niet gewaardeerd.
 • Commerciële boodschappen (spam) worden niet als een toelichting geplaatst of worden verwijderd.
 • Beoordelingen die het technisch functioneren van de website zouden kunnen hinderen, worden niet geplaatst en/of worden verwijderd.
 • Ga leraren in je toelichting niet vergelijken. Dat doen de punten al.
 • Een nietszeggende toelichting zonder onderbouwing wordt niet gewaardeerd/ verwijderd.
 • Een toelichting die bol staat van taalfouten wordt verwijderd. We doen niet kinderachtig over typefouten en vervoegingsfoutjes, maar voeren geen correcties op de toelichting.
 • Een toelichting in een vreemde taal kan worden verwijderd.
 • Een toelichting volledig of overwegend in hoofdletters wordt niet gewaardeerd/verwijderd.

Heb jij een toelichting gezien die niet voldoet aan deze regels? Bij iedere toelichting staat de link 'niet ok' waarmee je jouw ongenoegen duidelijk maakt. Hiermee stuur je de toelichting door naar het moderating team waarin ook leeftijdsgenoten meewerken. Er wordt dan nogmaals naar de toelichting gekeken en een beslissing genomen ten aanzien van het alsnog verwijderen van een toelichting.