Beoordeel mijn leraar

Engels en Frans leren met een cursus

Geplaatst op

Nederlanders zijn echte wereldreizigers en ontdekken zo veel nieuwe landen met vreemde talen. Het kan daarom voordelig zijn om een taalcursus te volgen en zo goed je weg te vinden in een ander land. Door te communiceren met de bevolking maak je het jezelf een stuk makkelijker en wordt het een stuk gezelliger. Je voorkomt op die manier ook dat je boekt voor de verkeerde trip of dat je het verkeerde eten in het restaurant krijgt. Veel gesproken talen zijn bijvoorbeeld Engels en Frans. Door een cursus Engels of Frans te volgen kan jij je in veel landen prima redden. Zo is het niet alleen goed voor een vakantie naar Engeland of Frankrijk, maar mensen spreken ook Engels in onder meer Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië en Canada. En Frans in bijvoorbeeld Canada, Marokko, België, Vietnam en Laos. Verder leren veel mensen Engels, zodat je je ook met Engels kan redden in bijvoorbeeld Duitsland, Zweden of Rusland.

Taalcursussen van Babel

Bij Babel in Utrecht kan je terecht voor verschillende taalcursussen, waaronder een taalcursus Engels of Frans. Maar het is ook mogelijk om de cursus online te volgen, zodat je geen last hebt van reistijd en je zelf kan bepalen hoe je jouw tijd indeelt. De cursussen zijn er voor elk niveau of je nu beginner bent of een taalcursus voor gevorderden wil volgen. Als je voor zakenreis Engels of Frans wil spreken dan kan je je ook richten op zakelijk Engels of Frans. Je werkt bij Babel aan woordenschat, grammatica, uitspraak en uitdrukkingen. Daarnaast kan je ook werken aan specifieke vaardigheden als wetenschappelijk schrijven. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en het is ook mogelijk om individuele of op maat gemaakte cursussen te volgen. Zo leer jij binnen een mum van tijd Engels of Frans. Ga bijvoorbeeld voor de cursus Engels leren voor beginners.

Ruime keuze aan cursussen

Bij Babel heb je een ruime keuze aan taalcursussen. Zo heb je onder meer Engels niveau 1 tot en met 4, Engels spreken voor gevorderden, Academisch schrijven als basis of voor gevorderden en Academisch presenteren. Als je niet zeker weet welk niveau je hebt dan kan je gratis de online instaptoets Engels doen. Ook voor Franse taalcursussen is er een ruime keuze met onder meer cursus Frans niveau 1 tot en met 6 en Frans op vakantie. Zo zit er altijd een cursus bij die bij jou past.

 

Gerelateerde berichten

De perfecte baan voor jou vinden, zo doe je dat!

Dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn, betekent niet dat je willekeurig op een functie kunt solliciteren. Elke persoon heeft immers andere...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden