Beoordeel mijn leraar

Onze partners

Vacatures

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende baan in het onderwijs? Bekijk dan de vacatures op metafooronderwijs.nl. Ze hebben onder meer vacatures voor docent Duits, Engels en Frans.

Boolean Search training

Boolean stelt je in staat om gerichter te zoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures. Tijdens de boolean training van Jewebco leer je dan ook wat Boolean operators zijn om de selectie specifieker en beter te maken door middel van bepaalde zoekopdrachten.

Klaslokaal of collegezaal inrichten

Richt je eigen college zaal in met kwalitatief goed schoolmeubilair. Desko levert onder andere tafels, stoelen, schoolborden en kasten voor scholen. Bekijk het volledige assortiment op de website.

Arbeidsrecht advocaat inschakelen

Heb je problemen met de uitbetaling van je loon, vakantie, re-integratie na ziekte een schorsing of andere zaken en kom je er zelf niet uit. Schakel dan een arbeidsrecht advocaat in om je te helpen het zo goed mogelijk op te lossen.

Constructieve kritiek als winstpunt voor je salesteam

Verkooptraining gaat niet alleen over het doorlopen van systemen en processen om best practices vast te stellen. Een verkoopteam dat met constructieve kritiek kan omgaan, is meer bereid om te leren en zich voortdurend te verbeteren.

Voorbereiding op Engels examen

Om je goed voor te bereiden op je examen kun je wat Engelse bijles nemen. Een tutor kan je helpen met de voorbereiding en wat 1 op 1 lessen.

Vacatures Almere

Zoek jij een baan als leraar? Neem dan een kijkje tussen de vacatures Almere en vind jouw droombaan!

PMC

Pieterman Management Combinatie is dé specialist wanneer het gaat om zakelijke trainingen en cursussen zoals management-, marketing- of salescurssusen.

Gitaar leren spelen

Wil je gitaar leren spelen ? Dat kan ook eenvoudig online, maar wel met professioneel lesmateriaal. Alle gitaarlessen bij Gitaartabs zijn ontwikkeld door professionele gitaristen.

Antwoord service Nederland

Op zoek naar een partij die je storingsdienst telefonisch verzorgt? Met antwoordservice Nederland beschik je over de ideale partner.

Opleiding afscheidsfotografie

Met afscheidsfotografie kun je veel waarde toevoegen aan een uitvaart. Leer bij docendo hoe je afscheidsfotografie kan inzetten bij een uitvaart.

Antwoord service Nederland

Op zoek naar een partij die je storingsdienst telefonisch verzorgt? Met antwoordservice Nederland beschik je over de ideale partner.

letsel of schade

Heeft u recent een ongeluk gehad? Misschien komt u wel in aanmerking voor een letselschadevergoeding. Raadpleeg een letselschade advocaat!

Houten kisten of houten kratten

Of je nu houten kisten wilt bestellen of houten kratten wilt bestellen? Van Leyen Packaging heeft het allebei voor je. Aarzal niet en bezoek de website.

 

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden