Beoordeel mijn leraar

Epoxy gietvloer in scholen: goed of slecht idee?

Geplaatst op

In scholen wordt er veel afgelopen, met banken geschoven of met stoelen. De vloer van een school krijgt in ieder geval veel te verduren. Zo is het een goed idee om een stevige vloer te laten aanleggen die veel kan verdragen. Een voorbeeld van zo’n vloer is de epoxy gietvloer.

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren staan erom bekend dat ze erg stevig zijn en hard aanvoelen. Ze kunnen heel wat verdragen zonder dat je maar iets van schade zult zien. Het is dus geen probleem om zware meubels over de grond te slepen of met gevaarlijke stoffen te werken. De vloer kan het allemaal aan.

Een ander bijkomend voordeel dat deze vloer heeft, is dat hij waterdicht is en dus ook geen kleuren overneemt van gemorste verf bijvoorbeeld. Dit is ideaal voor in scholen aangezien kinderen nogal snel morsen met verf of andere vloeistoffen. Gewoon één keer overgaan en je weet zeker dat je al het vuil mee hebt.

Er zijn als maar meer kinderen met een allergie. Daardoor moet er zo weinig mogelijk stof zijn in een ruimte en kan het echt niet dat er zich ergens vuil ophoopt. De epoxy gietvloer heeft geen naden, scheuren of groeven waardoor er zich nergens vuil kan ophopen. Je weet zeker dat je met één keer poetsen al het vuil hebt verwijderd.

In de klassen en gangen van een school kan het erg druk en luid worden. De epoxy gietvloer werkt geluiddempend. Op die manier kan de rust en stilte in de school wat behouden worden zonder dat de leerkrachten hun stem kwijt zijn.

De epoxy gietvloer laten aanleggen in een school is dus zeker een goed idee. EP gietvloeren zijn misschien wel harde vloeren, maar hebben veel voordelen tegenover andere vloeren. Zeker voor in scholen is het de ideale vloer.

 

 

Gerelateerde berichten

De perfecte baan voor jou vinden, zo doe je dat!

Dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn, betekent niet dat je willekeurig op een functie kunt solliciteren. Elke persoon heeft immers andere...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden