Beoordeel mijn leraar

Handige tips voor als je wilt gaan werken in het onderwijs

Geplaatst op

Heb je eens op https://www.roler.nl/ gekeken, omdat jij graag een baan wil in het onderwijs? Of ben je toch van plan om op de vacatures op de vacaturesites te solliciteren? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken om te weten wat je wil.

Meerdere vaardigheden?

Misschien heb jij de vaardigheid om meerdere vakken te mogen krijgen op het voortgezet onderwijs of heb jij zelfs de luxe om op een basisschool of op de middelbare school te werken, dan is het goed om te weten wat jou op dit moment het meeste trekt. Weet in alle gevallen waar je aan begint en wat voor invloed het zal gaan hebben op bijvoorbeeld jouw vrije tijd en de invulling van jouw werkdagen. Als jij in dubio zit, dan zou het aan te raden zijn om via een detacheringsbureau zoals Roler aan het werk te gaan, zodat je weet dat je projectmatig werkt en dat er niet onbeperkt aan vast zit en je later gemakkelijk kunt gaan switchen wanneer jij dat liever wil.

Wat wil je?

Bedenk voor jezelf wat voor kinderen jij het liefste in je klas zou hebben. Wil jij liever een normaal gesprek kunnen voeren en een normale les kunnen geven, dan zou je in de bovenbouw van de basisschool aan de slag kunnen, maar is de middelbare school ook een optie. Wel is het goed om je te realiseren dat de mentaliteit ontzettend anders is en je meer weerwoorden zult gaan krijgen naarmate de leeftijd van je leerlingen zal stijgen. Bedenk of je hier wel zo’n zin in hebt en of het dan nog steeds de juiste keuze is. Kom jij nou zelf niet uit deze vragen voor jezelf, dan krijg je bij Roler hulp van een expert die precies weet waar hij of zij jou het beste zou kunnen plaatsen.

Zij-instroomtraject

Wanneer jij op dit moment nog geen baan in het onderwijs hebt en ook nog nooit gehad hebt, zou jij, mits je aan de voorwaarden voldoet, gebruik kunnen maken van het Zij instroom traject van Roler waarmee jij een verkorte opleiding krijgt om voor de klas te kunnen staan om het verwachte lerarentekort te voorkomen. Voordat je dit traject in gaat worden er diverse toetsen en assessments afgenomen, zodat alle partijen zeker zijn van hun zaak en om jouw uiteindelijke traject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Via de site van Roler kun je een contactformulier invullen om zo wat meer informatie hierover te kunnen ontvangen en te bekijken of jij hier geschikt voor zou zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden