Beoordeel mijn leraar

Hulp nodig bij het schrijven van je scriptie?

Geplaatst op

Veel studenten hebben moeite met het schrijven van een scriptie, en dat is ook zeker niet raar. Vaak weet je niet waar je moet beginnen, of heb je simpelweg nog nooit zo’n grote taak gehad. Ontvang je ook nog eens weinig begeleiding vanuit je onderwijsinstelling of combineer je je studie met een gezin of werk? Dan is het natuurlijk helemaal lastig. Gelukkig kan Studielab je helpen om een geweldige scriptie te schrijven.

Hoe werkt de scriptiebegeleiding?

Alles begint met een aanvraag en gratis en vrijblijvend (telefoon)gesprek. Hier bespreek je wat voor soort hulp je nodig hebt en welke problemen je tegenkomt bij het schrijven van je scriptie. Studielab geeft je hierbij duidelijke uitleg over de scriptiebegeleiding, de mogelijkheden, de opties en de verwachtingen die je mag hebben. 

 

Hierna koppelt Studielab je aan een scriptiebegeleider die bij jouw project past, zodat jullie samen aan de slag kunnen. Het aantal uren dat je inkoopt is natuurlijk afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid hulp die je nodig hebt.

Wat is het doel van de scriptiebegeleiding

Je begeleider gaat de scriptie natuurlijk niet voor je schrijven, maar geeft je tips en werkt met je samen zodat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt werken. Zo ontvang je bijvoorbeeld feedback of voorbeelden zodat je weet welke richting je op moet. In het begin heb je waarschijnlijk best wat uren nodig, vooral als je echt helemaal vastloopt met je scriptie, maar het doel is om dit af te bouwen zodat je op het eind misschien alleen af en toe wat feedback nodig hebt. 

 

Heb je je scriptie alleen geschreven maar is deze afgekeurd? Dan kun je alsnog met het begeleidingstraject beginnen. Je begeleider helpt je structuur aan te brengen en geeft je nuttige feedback zodat je meteen aan de slag kunt met het verbeteren van je scriptie.

 

Gerelateerde berichten

De perfecte baan voor jou vinden, zo doe je dat!

Dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn, betekent niet dat je willekeurig op een functie kunt solliciteren. Elke persoon heeft immers andere...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden