Beoordeel mijn leraar

Laptop huren voor studie

Geplaatst op

Als student breng je vaak hele dagen en nachten door achter een laptop om je opdrachten te maken, essays in te leveren of je scriptie te schrijven. Als je een laptop zo vaak gebruikt dan wil je een goede laptop die lang mee gaat. Helaas is dit lang niet altijd het geval bij intensief gebruik. Daarom biedt StudiePC de oplossing, namelijk het huren van een laptop of iPad, zodat je ongestoord en lang door kan werken. Je huurt al een iPad of laptop vanaf 15 euro per maand. Je hebt keuze uit de beste laptops en je kan na een halfjaar elke maand opzeggen. Sluit meteen een verzekering af en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken, behalve over je scriptie of andere opdrachten. Een PC huren voor studie is een handige manier.

Het aanbod

Bij StudiePC verhuren ze alleen a-merk laptops, dus kan je allerlei verschillende laptops van Dell, Apple of Lenovo huren. Bepaal zelf wat jij belangrijk vindt in een laptop en kies degene die het beste bij jou past. Of dat nou een budget laptop, standaard laptop, mini laptop, MacBook Air of een Ipad Air 2 is. Zo verhuurt StudiePC als standaard laptop de Dell E7440 met 14 inch beeldscherm en Intel Core i5 processor. Verder is deze laptop voorzien van minimaal 4GB RAM werkgeheugen, 128GB SSD en een Windows 10 besturingssysteem. Een perfecte laptop voor het maken van opdrachten, internetten en e-mailen.

Het proces

Het huren van een laptop of iPad gaat heel makkelijk. Je kiest de gewenste laptop of iPad, kiest eventuele extra’s als een muis, laptop rugzak of USB stick en vult je gegevens in. Daarnaast kan je een verzekering aanschaffen tegen schade en diefstal, laat je de laptop of iPad per post bezorgen of haal je het gratis op in Zwolle en betaal je eenvoudig de 1e maand en borg met iDeal. De borg krijg je weer terug bij beëindiging van het abonnement en inlevering van de laptop. Binnen vijf werkdagen ontvang je jouw laptop of iPad per post of je haalt het op in Zwolle.

 

Gerelateerde berichten

De perfecte baan voor jou vinden, zo doe je dat!

Dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn, betekent niet dat je willekeurig op een functie kunt solliciteren. Elke persoon heeft immers andere...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden