Beoordeel mijn leraar

Marco Buschman zet jou en je organisatie in beweging

Geplaatst op

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.2″][et_pb_row _builder_version=”4.4.2″][et_pb_column _builder_version=”4.4.2″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.2″ hover_enabled=”0″]

Auteur en spreker Marco Buschman weet alles over teamontwikkeling, samenwerking en leiderschap. Als Master Certified Coach reist hij de hele wereld over om lezingen en trainingen te geven aan uiteenlopende organisaties en bedrijven.

Specialist in de menskant van veranderen

Mensen zelf zijn de sleutel tot positieve verandering en groei. Dat is de visie van Marco Buschman. Volgens hem is dat hét uitgangspunt wanneer er verandering nodig is op het gebied van teamontwikkeling, samenwerking of leiderschap.

Marco zorgt voor leiderschaps(door)ontwikkeling door te focussen op productiviteit en positiviteit. Door met teams te focussen op zowel het resultaat als het vertrouwen en waardering van onderlinge verschillen, heeft hij het vermogen om teams op een meer constructieve manier te laten samenwerken. Marco is een echte specialist in de menskant van veranderen.

Internationaal spreker Marco Buschman

In de afgelopen jaren gaf Marco Buschman in tientallen landen meer dan 243 lezingen waar vele duizenden bezoekers op afkwamen. Tijdens zijn lezingen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Dubai en de UK, gaat Marco de verbinding aan met aanwezigen over verschillende thema’s.

Hoe zorg je bijvoorbeeld voor succesvol teamwork? Marco geeft je concrete adviezen waarmee je op sfeer en inhoud de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren.

Hoe maak je gedoe bespreekbaar op de werkvloer? Hoe zorg je ervoor dat mensen betrokken en gemotiveerd zijn? Marco laat je zien hoe verbindende communicatie in overleg en besluitvorming zorgt voor een constructieve sfeer op de werkvloer.

Heb je een vraagstuk op het gebied van verandering? Vind je het lastig om je team mee te krijgen in verandering? Tijdens een lezing effectief veranderen deelt Marco praktische en bewezen technieken die wél zorgen voor effectieve verandering.

Wie is Marco?

Marco Buschman is managing partner van COURIUS. Hij is een van de dertien in Nederland gecertificeerde Master Certified Coaches, het hoogste accreditatieniveau van de International Coach Federation (ICF). Marco houdt zich dagelijks bezig met leiderschaps- en teamontwikkeling en ondersteunt daarin zowel grote als kleinere bedrijven. Na afgeronde studies aan de Koninklijke Militaire Academie en de Katholieke Universiteit Nijmegen maakte hij eerst 8,5 jaar carrière als beroepsofficier bij de Koninklijke Luchtmacht.

In 1999 is hij daar weggegaan en overgestapt naar de zakelijke dienstverlening. Hier heeft hij eerst gewerkt als consultant, daarna als manager. In 2005 is hij verder doorgegroeid en begonnen als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Twee jaar later maakte hij de keus om voor zichzelf te beginnen om zo volledig invulling te kunnen geven aan zijn passie voor leiderschaps- en teamontwikkeling. Tot op de dag van vandaag is hij managing partner van COURIUS.

Verbindend Vermogen

In 2016 heeft Marco het boek Verbindend Vermogen geschreven. Dit boek geeft je praktische handvatten over je eigen verbindende vermogen als leidinggevende en inzicht in hoe jouw houding hierin een positieve danwel negatieve rol speelt. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen leer je steeds beter begrijpen wat verbindend vermogen voor jou inhoudt. Door middel van de krachtige oefeningen die in dit boek terug te vinden zijn leer je hoe verbindend vermogen zelf ontwikkelt en toepast. Dit jaar is de vijfde druk van dit boek uitgekomen.

Marco gaat graag het gesprek aan of dit nu tijdens een lezing is of tijdens een collega op Nyenrode Business Universiteit en NHTV Breda University of Applied Sciences waar hij gastdocent is. Hij pakt vraagstukken op een praktische en oplossingsgericht aan waarin je zijn optimisme, passie en daadkracht altijd in terugziet.

Over COURIUS

Marco is samen met Jaco van der Tang managing partner van Courius: een organisatie die gespecialiseerd is in organisatieontwikkeling en teamontwikkeling. Marco is zelf als business coach aan vele grote en kleine organisaties in Nederland verbonden om hier leidinggevenden te ondersteunen in leiderschapsontwikkeling. Hier weet hij als geen ander een sfeer te creëren waarin mensen bereid zijn om samen te werken en daarmee ook te kunnen groeien.

Wil jij internationaal spreker Marco Buschman ook boeken? Neem dan direct contact op voor

meer informatie over de mogelijkheden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde berichten

De perfecte baan voor jou vinden, zo doe je dat!

Dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn, betekent niet dat je willekeurig op een functie kunt solliciteren. Elke persoon heeft immers andere...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Op onze site tref je tal van leuke blogs over onderwijs en educatie. Voor de geïnteresseerde is hier zeker een boel informatie te halen!

Contactgegevens

Via info @ beoordeelmijnleraar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden